Kişisel Verilerin Korunması (KVKK) Eğitimi

Kişisel Bilgilerin Korunması Kanunu (KVKK), 6698 sayılı Avrupa Birliği’nin direktifleri doğrultusunda 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Bu eğitimle KVKK’nın uygulama alanının ve getirdiği yükümlülüklerin katılımcılara aktarılması hedeflenmektedir.​​​​

Ön Koşul

Bu eğitimin herhangi bir ön koşulu yoktur.

Eğitim İçeriği

  • Kişisel verilerin korunması hukukunun Türkiye'de gelişimi
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun amaç ve kapsamı
  • Kişisel veri ve hassas kişisel verinin tanımlanması ve işleme koşulları
  • Kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi veya anonim hale getirilmesi süreçleri
  • ​Kişisel verilerin aktarılması koşulları
  • Veri sorumlusunun yükümlülükleri ve ilgili kişilerin hakları
  • Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve yetkileri
  • 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu cezaları
  • Kişisel veri envanterinin hazırlanması
  • Verbis'e kayıt süreci
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hazırlanması gereken politika, prosedür ve diğer dokümantasyon
  • BS 10012 Kişisel Bilgi Yönetim Sistemi hakkında bilgilendirme​

Bu eğitimi kurumsal olarak planlayın ve uygulayın!

Bu eğitim kurumunuza özel farklı sürelerde ve içerikte planlanabilir. Detaylı içerik ve planlama için bizimle iletişime geçininiz.
Hemen Bilgi Al

Kurumsal Eğitim Bilgi Talep Formu





Planlanan Sınıflar

Planlanmış bir eğitim bulunmamaktadır.

Kişisel Verilerin Korunması (KVKK) Eğitimi
Eğitim Seviyesi
Başlangıç
Eğitim Süresi 16 saat

Sertifikalar

  • Bilge Adam Akademi Katılım Sertifikası

Katılım sertifikalarının yanı sıra aldığınız eğitimlerle ilgili ücretli sınavları yetkili sınav merkezlerinde geçerek, uluslararası sertifikalara sahip olabilirsiniz.

X
X